| Anasayfam Yap | | Sık Kullanılanlara Ekle |
Toplam Mesaj Sayısı: 154140 - Toplam Konu Sayısı: 10123 - Toplam Uye Sayısı: 4087
08 Şubat 2012, 22:54:49
Günün Ayeti: Hiç şüphesiz Allah, mü'minlerden -karşılığında onlara mutlaka cenneti vermek üzere- canlarını ve mallarını satın almıştır. Onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve öldürülürler; (bu,) Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da O'nun üzerine gerçek olan bir vaaddir. Allah'tan daha çok ahdine vefa gösterecek olan kimdir? Şu halde yaptığınız bu alışverişten dolayı sevinip-müjdeleşiniz. İşte 'büyük kurtuluş ve mutluluk' budur. (tevbe-111)
Günün Hadisi: Muhakkak ki her ümmet için bir fitne vardir. Benim ümmetimin fitnesi de maldir.
Günün Sözü: Borç köle olmanın başlangıcıdır.(V.Hugo) *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. arsin_radyosuarsin_radyosu

Of ya Radyo Dinlemeliyim !
Sus Beee Radyomusun nesin ...
Radyoyla ilgili tüm soruların cevabını buraya tıklayarak alabilirsiniz...

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Orjinal Theme Chip Kırmızı Chip Ateşi Chip Peach Chip Kahve Chip Deli Mavi Chip Dark Mavi Chip Lavanta Chip Yeşil Chip Rize Yeşili Chip Siyah Chip Gri

ANASAYFA   FORUM   FOTOGRAFLAR RADYO ARSİNSPOR SOHBET Ama Ben Burayı Nasıl KullanacağımI Bilmiyorum Ki ??? Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Uyarı!
Sadece kayıtlı üyeler bu kısma ulaşabilirler.
Lütfen giriş yapın veya üye olun
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Bağlı kalmak istediğin süre:
Sürekli Bağlı Kal:
Şifremi Unuttum

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
  ANASAYFA   FORUM   FOTOGRAFLAR RADYO ARSİNSPOR SOHBET Ama Ben Burayı Nasıl KullanacağımI Bilmiyorum Ki ??? Ara Takvim Giriş Yap Kayıt